Downstairs Renovations - Before and After

Tuesday, May 15, 2012

Downstairs is open plan with the kitchen flowing into the dining 'room' and then into the lounge 'room'. When I lived here before the space just felt huge (probably because I had very little furniture) and white. This time I wanted a little more colour. We took up the carpet and laid tiles and we've added the green wall, Nick's colourful cd racks, our tiny art collection & bright cushions. 

In the kitchen we added a blackboard wall - perfect for shopping lists & recording what you have in the pantry/fridge as I always forget & then make the same meals over and over. We also added new tap wear, an instant refresher. 
And this is what it looked like before...  

1 comment :

Thanks for stopping by x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...